Ballongmagar och galasminkningar

Idag har dagen snurrats runt i stan med kusinen/mockasinen/mammas-systers-ena-barn/pappas-sambos-systers-barn/Moa och handlat har jag! Jag köpte ett flertal nagellack och svampar. Och inte vilka svampar som helst! Hade tänkt att använda dem till att göra "Ombre nails", men testade det nyss och det gick ju inte riktigt vägen som jag ville.
 
Jag gillar skarpt att det på bilden ser ut som att jag köpt bajsbrunt nagellack.
Halloween är det idag och köpt godis har jag inte gjort till dem som eventuellt kommer och knackar på dörren och tigger godis. Svaret på deras fråga "Bus eller godis!?" får därför bli: "BUS!" Kul med toapapperinlindat hus.
 
Min bror har en kompis här hemma, och mamma har skrämt livet ur de små stackars grabbarna.. Killarna ligger på golvet i hallen och fnittrar över att mamma skrek "BUUUU" med en ficklampa under hakan ute i mörkret... Är hon så skräckinjagande?? Tydligen.
 
Bilden ovan - extremt suddig jag vet - visar dagens kinalunch med Moa. När vi satt och åt fick vi tanken om att gå och köpa ballonger för att följa trenden som verkade vara att vara gravid. Jag skojar inte, men vi såg kanske tio styckna med ballonger till magar (inom loppet av en halvtimma!!!!). Istället för att vi gick och köpte oss ballonger åt vi tills vi sprack och fick sådana magar iaf. Som bilden nedan visar.

Igår kväll busringde vi till en pizzeria......... Mmmm... Frågan var om jag kunde få en pizza, utan bröd men med sill på. Svaret blev: "Eh haha va? Men då är det ju bara ingredienser kvar?!"
 
Vad vi mer roade oss med igårkväll? Jo förstår ni... Vi sminkade varandra med ögonbindel på. Det var första gången jag hade ögonskugga i pannan, foundation i håret, mascara på ögonbrynen, läppstift på kinderna och eyeliner upp till ögonbrynen.
 
JA, JAG HANN TVÄTTA BORT DET MESTA AV LÄPPSTIFTET INNAN BILDEN TOGS.
Detta långa inlägg blir som kompensation för den dåliga bloggningen på senaste tiden - hurra!
 
NU ska jag gå och fira att jag är frisk med lite mat - måste bygga på min ballongmage ända in i den nionde månaden!
 
 

HANGMAN


Sitter och gör precis ingenting tillsammans med mockasinen Moa i mitt rum. För en stund sen åstadkom vi denna vackra skapelse. Kurt blev hängd och hajen till höger åt upp honom. Alla historier slutar inte lyckligt.
 
Till kvällen (det är kväll jag vet - men när det är MER kväll...) blir det tacosoppa. Det vattnas i munnen på mig redan.
 
Mina inlägg tycker många är så långa - därför ska jag gå emot det nu och göra detta inlägg kort.
 
 - "Ursäkta, men kvalitén på bilderna på denna blogg är väldigt hög!" 

Hiss & Diss

Hiss
 
Att jag vaknade med tak över huvudet: Ja, tänk om jag inte gjort det? Nej men det var faktiskt lite skrämmande att lilla Sverige skulle drabbas av så mycket vind. Usch. Men som tur var så kom Simone hit där jag bor lite halvtrött och orkade inte riktigt blåsa lika mycket längre. Inte ens strömlösa blev vi! 
 
LOVET!!!: Jag tänkte verkligen att jag INTE skulle hissa lovet eftersom det kändes lite "B" att göra det, men vadå?! Ett lov har rätt till att hissas!? JAG ÄLSKAR LOV (särskilt när man blir sjuk lagom till dem...host*)!!
 
Varma tofflor, te, filt och en film: Ahhh...
 
Bad Boys: Zara Larssons låt "Bad Boys", upptäckte jag nuu.. Har redan lyssnat på den sju gånger. Tycker om musikvideon OCH låten. Faktiskt. Är inte så stort fan av henne i vanliga fall, men just denna låt gillar jag verkligen. Hon är för övrigt ganska duktig på att blogga - men ingen slår Clara Henry.
 
MCH: Med Clara Henry, har jag hissat det förut? Hmm... Kanske att jag har det - jag skulle inte bli förvånad om man säger så... Oavsett vad så är MCH värt att hissas många gånger om. Perfekt att det kommer ut ett nytt avsnitt varje måndag. Måndagar som normalt vis är tråkiga och trista får ett mer "Yes, nu är det måndag!" i sig..
 
The Heat: HAHA!! Mitt filmtips till er. Alltså egentligen var den mest bara sjuk - men ändå rolig. Lite äckelpäckel här och där, men då kan man blunda om man vill och känner för det. Den var snäppet lång kändes det dock som, tror den var två timmar... Men eftersom den var ganska bra så gjorde inte det något. 
 
Diss
 
Att vara sjuk: "Att vara sjuk är sååååå 70-tal. Alltså skiiieeet." Skämt åsido så är det rätt typisk att man blir sjuk lagom till lovet då man planerat att göra en massa kul... Dessa feberdrömmar alltså, usch får mardrömmar bara jag tänker på dem. Höhö...
 
Att inte ha dansen i vardagen längre: Egentligen säger det nog. Jag tycker att det är så himla tråkigt att inte dansa längre, men den gruppen jag gick i utvecklades jag inte i och det var ju därför jag slutade. Det blir inte av längre att jag ställer mig framför spegeln hemma och dansar (hehe) heller tyvärr. Vill starta egen dansgrupp - vilket förhoppningsvis kommer gå att få till innan jag blir galen. Jag har folket som ska ingå i gruppen, den eventuella lokalen som ska hyras men inte personen man måste få tag i för att förhandla om själva hyrningen...
 
"Skoskav" i munnen: Kanske att detta också varit med på denna lista någon gång, men eftersom det gör så fruktansvärt ont gör det ingenting. Dumma tandställning - hoppas du brinn...näähh, jag ska hålla det för mig själv. Detta är ju ändå en ganska positiv blogg.
 
HOPPAS ATT NI TAR HÄNSYN TILL EVENTUELLA STAVFEL (SOM FÖRMODLIGEN INTE ÄR EVENTUELLA, UTAN MER GARANTERADE) SOM KAN HA BILDATS. JAG ÄR INTE MER ÄN MÄNNISKA, OKEJ?